Raj Raj

Bandet är ett säkert kort, och Kullovaara kan… för det var lika kul och mycket folk på “Wärsan” som på Peter Aasas tid, och det fanns t o m tvål och papper på toan vid stängning. Vilket var viktigt, eftersom jag gjorde min kvällstoalett där… har nämligen sovit över i en s k Camper hos Fredricksons gräv och traktor – och känt mig som en riktig semesterturist på hemmaplan, med renar och allt! 😉

http://www.polarvagnen.com/default.asp?pageid=33195

En himla kul marknadshelg måste jag säga, och det får säkert stå även för Northland Harry och PUAB Anna också? Glad var även Markku, fast han inte kände så många eller kan svenska, men han fick höra bra musik och ta del av fina och uppklädda människor… samt höra allt vad män viskade i mitt öra… hm, och hur en long time no see kan ge pussar långt ner i halsen… hm, hm, men sånt får man bjuda på en kväll som denna!

Och nu måste jag kolla YR.no för att se om det är lönt att åka till Norge en sväng.

(Bara köpt en ullduk och skinntrumma, båda begagnade, så sammanfattningen av min marknad i år blir = loppis!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *