Jaa, Bängti täällä knapsu-hommissa

… utbrast Kauko när han kom in och såg pappa dammsuga… frenetiskt… och inte nog med det, alla blommor har fått sig lite extra vatten och näring också, medan han spänd och förväntansfull gått omkring här och väntat på mamma som var på väg hem från sin semester – och det kan man väl kalla för äkta kärlek? 😉

Det märkliga är att alla andra män (inklusive Markku) som hört att hon kör själv hela sträckan till och från Juva, har blivit förvånade och tyckt att det är en mäkta prestation att hon som ensam 72-årig kvinna kör så långt… 720 km, på en tank – och visste ni förresten att 95 oktanig bensin i Finland är utblandad med 10% etanol? Jo, så är det.

Mamma var pigg som en mört, vi blev godkända, och goda karelska piroger hade hon med sig! Bakade i morse, mmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *