Min finaste blomma

Jag har inte så speciellt gröna fingrar, men föräras att få se denna vackra blomma varje dag… och säger att vattnandet i sig är en konst!

Även garaget är städat och fint, jag och Markku är sams, och inte heller pappa var upprörd över återvinningslasset som blev! I den här familjen har man nämligen lärt sig att det är bra att spara på det och det, i fall att man kommer att behöva det till det eller det…

Ja, och så fick jag ju visa upp min nyvaxade traktor för Signe och Siiri också, som är min barndomsvän Annicas döttrar. Först visade jag HDn, brum brum brum, som väckte motorintresset, och sen in i Fiaten som var favorit – “Vi vill åka mer”, så då skjutsade jag hem dem – och det var riktigt kul att se ett tidigt kvinnligt motorintresse! (Signe som är äldst är 4 år)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *