Hiskeliga gradskillnader!

Vaknade till 10 grader, och hörde att radioreportern som pratade med “Gående Börje” ville ha handskar i Kiruna… för att höra att Markku haft riktigt varmt och fint i Pello, och mamma som sade att blev varmare och varmare från Övertorneå och söderut.

Och kul att hon var nöjd med bilen! Hon har aldrig har haft en så fin bil… och ACCn är visst helt sagolik i den 30 gradiga värmen. Inte luktade det får heller… fast hon hade sex säckar ull i bagaget… 6 x 40 kg, fulla säckar men bara 10 % av vikten.

Ja, och vad har jag gjort här i den tråkiga kylan då? Jo, jag har tvättat, både i maskin och för hand. Sen har jag även vaxat traktorn! Okej, inte alla små delar och så, eller frontlyften, men så det syns i alla fall.

Nu har även Markku anlänt, och det blir en glasstund… som alltså ökat min vikt med 20% på 1 år… och kan ju nämna att jag tidigare känt mig som en katt som hoppat omkring på traktorn, men idag var jag en klumpeduns – och farligt baktung!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *