Vikingar och Tyskland

Fick mig att börja fundera… medan jag satt på toa och passade på att spänna bh-banden, och ställa lite frågor till Gud… (bäst att jag skriver det, så att inte någon Prusiluska tror att bilden föreställer mig skärandes handleden)

Och Gud skickade ner mig i denna fina och tjärdoftande gamla kyrkkällare… varifrån jag fick svaret på Paradiset…

– utan Da Vinchi koden!

Och sen ringde min svåger och sade att han har vaknat ur narkosen… (bilderna är klickbara) så jag chaffade tillbaka funderandes på Napapiirin Sankarit medan vi åt rostad anka i extra stark sås… mmm, och sen kom det – jag fick tvärnita för en flock renar strax norr om polcirkeln!

Ja, och allt gick bra… men rubriken tar jag i morgon… för nu är jag för trött, har nämligen klivit upp kl 05.00 i morse – kors i taket!

PS. Filmen är inspelad i Kolari-Ylläs http://fi.filmtrailer.com/cinema/4725/ och värd att se även i Frankrike http://www.vasabladet.fi/story/?linkid=140962 DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *