Skön avslutning på helgen!

Det fick vi genom att vara i stugan och grilla allt det som var planerat för de övriga kvällarna… men inte hanns med p g a tidsbrist i arbetsinsatserna kontra kvällsplanerna.

Nu är det dags för en fläktande tur på hojen, och samtidigt kika på kanotisterna som kommer till Kihlangi för att äta. Såg att det åkte många journalister norrut redan tidigare idag, och då måste ju Batongflickan också dit och ta några foton! 😉

För sent ute… kanotisterna hade redan hunnit bada bastu och fanns på Kihlangi skola för mat och musik. Kussen hade utökat sin trubadur med en snabb sånglärka som drog Ievan Polkka i sådant tempo att hans fingrar nästan inte hann med…

… och få se om jag hinner se kanoterna i morgon heller, för de åker vid 9-tiden enligt Greger, och kommer faktiskt att filmas i forsen just vid min stuga… hm, så det skulle vara nära och bra – men då är det ju det där med sköna semestermornar… hm, hm.

Och intresserade kan se den lilla skaran midnattsolspaddlare från Muonioälven anlägga Lappea i Torneälven till kvällen. Alltså samma älv, som byter namn typ som vid bröllop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *