Gamla kläder… ut

Nya kläder… in, som blir gamla kläder ut… och som ska lämnas typ till Kupan eller liknande. Ja, nu har jag äntligen fattat det… jag som samlat och samlat. Receptet? Gå upp i vikt så att allt det gamla inte ryms längre! 😉

Just det, jag har gett upp. Har inga ambitioner att komma ner till 60 kg igen. Däremot har jag köpt ett par nya joggingskor också, addidas med ordentligt med stabilitet, som tur nog var på 50% rea – de var nämligen nog dyra ändå!

Nej, nu kan jag tyvärr inte rassla mer, för jag måste fortsätta med nästa skåp. Typ såna kläder som är på galge. Och sen måste jag även erkänna en sak vad gäller karamellen jag sög på i Umeå – att jag har glömt bort den röda tråden!

Får skylla på krabban jag åt till vinet… Tänk, tänk… och – Häxan hjälp mig!

nv bpiudj flka n kjosj a

Jaha, ja, visst ja, det handlade om 7:an som även finns i Dubai. Aj, aj, aj…

http://www.youtube.com/watch?v=cKOOFQ-OTmM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *