Nej, jag är inte hämtad igen

Och vad är skillnaden? Att jag idag inte är revisor… d v s att jag saknar makt! Och faktum att allt det jag numer skriver sker snabbt och offentligt här på min blogg, där alla kan sätta ihop 1+1 och undvika korkade misstag.

Nå, var har jag då varit hela dagen? Jo, jag skulle ut skogen och kolla vindfällen, när jag såg en björn och blev så rädd att jag inte vågade röra mig ur fläcken. Så där har jag stått!

Men harar är inte rädd för räven tänkte jag när jag avbröt jakten med ett visslande, för vips så vände haren efter den skrämda räven… och jag undrade om jag gjorde den en björntjänst? Den försökte säkert locka bort räven från sina ungar… och så förstörde jag allt – för efter en stund hörde jag ett hemskt skri, och gissar att haren såg räven ta ungen?

Det första var inte sant, medan det andra mycket väl kan ha varit det. Och nu får ni räkna med att avbrotten blir längre, för jag har inte tid att blogga – för jag har ju semester!

Sovmorgon

Handlat färg

Varit till plåtslagare

Skiftat däck mellan bak- och fram (p g a ojämt slitage)

Skruvat upp ventilationshattarna

Skruvat fast lite annorlunda täcklist i taket (plåt!)

Bonat golv

Sett i Sveaskogs handlingar att jag har 10 dagar på mig

Sammanfattning: Jag har vänt dygnet och har döont i musklerna mellan halsen och axlarna p g a skruvdragandet i taket.

2 thoughts on “Nej, jag är inte hämtad igen”

  1. Hej läser att du har ont i musklerna mellan halsen och axlarna,måste bara tipsa om en bok. Stora stretchboken utav Kristian Berg.Där finns strechövningar för bla övre delen av trapetzius men även för övriga delar utav kroppen såsom höfter. MvH J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *