Twitter är en skogsvagn

Birger… tänkte jag när jag hörde honom säga på radion att det är okej om gubbarna i skogen säger det V-Simon skriver… hm, eller dubbelmoral i partiet?! Men sen lackade jag på, så att min skogsvagn blir färdig i verkligheten också, och inte en massa kvitter här på min blogg.

Men aj, jag kan knappt skriva… har kramp i underarmen. Gjorde en så korkad sak som att måla min vedbod i stugan också, i den kalla kvällen… brrr, det vara bara 4 grader när jag körde hem, och inte så konstigt att min 3/3 blandning gick åt som smör i solen, fast tvärtom – den gled inte alls på de ohyvlade brädorna… och det gick åt dubbelt så mycket… och tungt!

Aj, aj… nej, nu måste jag gå vila högerarmen, och förundras över vilken effektiv karl jag har. Han slängde dit listorna i morse innan han åkte och jobba. Många gör ingenting… och jag sover!

Snark snark i spöktimmen http://www.youtube.com/watch?v=1q6wj7lMUS0&feature=related

… södergök… http://www.youtube.com/watch?v=tnV6wM-vd9s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *