Tur att det är tisdag!

För då har jag både NSD och Haparandabladet… att skyla mig med! Hm, tog en liten paus i hammocken och passade på att njuta av solen i bara mässingen, dolt och diskret när ingen är hemma, tänkte jag… men, så kom en okänd bil ner på gården, så hastigt att jag inte hann klä på mig… hm, hm, funderade jag… där jag plötsligt låg under de utvikta tidningarna, och den nästan 80-årige okände farbrorn med snäcka i örat undrade med glans i blicken om jag hade några underbyxor på mig… Jaha, och hans ärende? Jo, han undrade var han får skjuta ripor…

Ja, det är spännande här på landet. Och ännu mer spännande är det att se hur Vänsterpartiet gör med Simon. Läste att de politiska motståndarna kräver hans avgång, och det är ju inte så konstigt… för tänk vilken publicitet han har fått! Men, nu har partiet att räkna på taktiken… Hur många väljare har han? Lämnar de oss om vi utesluter honom? Har vi någon annan från Fors-släktet som kan hoppa in locka tillbaka dem? För min del skulle vara intressant höra en mediakommentar om hans twittrande från (s)jälvaste Kommunalrådet!

Och vad lär vi oss av fallet Simon? Jo, att man ska agera i det dolda… politik är smutsigt, mycket smutsigare än ni vanliga Svenssons kan tro… tro mig, jag vet av egen erfarenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *