För Sverige i tiden

Ja, just nu verkar det som att allt sker i rätt tid… hm, t o m medelhavsvärmen kom lagom till det första kryssningsfartyget som angjorde Luleå igår. Men pust, vilken chock att vakna till 25-graders värme i början av juni!

Omställning i kläder, det är allt som behövs. Och sen ska man passa på att njuta av den myggfria tiden… fast myggfritt och myggfritt, det är fel att säga, för i Sagas hage kryllar de redan… märkte av det när jag skulle tvätta bilen med hennes slang.

Hm, men det blev ändrade planer… inte p g a myggen, utan p g a den otroligt väldoftande häggen! Nej, inte doften heller, utan p g a att det flög en massa vita blombitar och damm från dem hela tiden, så Kingen såg rent ut sagt för djävlig ut…

Nå, ren blev den sen, men lacken törstar vax! Tar nog det sen när jag ska vaxa hojen inför Pingstrundan, som alltså kommer att gå nu på lördag kl 11.00 från Malmen i Pajala mot Korpis-Jokkfall-Tärendö där man äter, och sen kör man till Pajalas flygplats för avslutning. (se info och körrutt under den nedre ugglan 2011 http://www.pmk.nu/ )

Men det är många dagar kvar dit, och nu ligger sandpapper i tiden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *