Sex och våld

Det skulle nämligen locka läsarkommentarer, men jag tror att jag ändå håller mig till mina memoarer… och inga dromedarer, eller räknande av mina riksdaler… och inte heller några sandaler, eller skandaler – nej, hårt arbete, det är det som gäller!

Fönstren och ventilationshålen var svårast, men nu är halva vagnen väggad, och jag kan konstatera att det fungerar bra, att arbeta ihop… först rök vi ihop, eller rättare sagt att jag sågade Markkus snabbhet… för att sen komplettera vandra med min millimeternogrannhet, som hade tagit hela kvällen!

Sams blev vi, och medan Markku drev på tempot, så kunde jag konstatera att sågande med sticksåg är ungefär som att skjuta prick. Och sen fick jag höra chockerande saker – att jag är en arbetsledartyp, och att jag har lätt för att kompromissa… korst i taket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *