P3 sprakande i traktorn

Yes, i dag har jag fått göra min favoritsyssla – att jobba ihop en hög med traktorn!

Konkret och spännande arbete, där man behöver använda hela kroppen i en fullständig koordination, samtidigt som hjärnan planerar och ser vinklar… just det, ett jätteutvecklande skitgöra som blir lite läskigt när man stegrar upp i själva högen (bevis i fronten 😉

Markku blev kvar i vagnen, och snart är det klart, om vi nu inte har matrast allt för länge vill säga… Sen är det dags för den nygamla mattan, en grå matta med hårig botten som jag har haft här i vardagsrummet innan jag lade eklaminat.

Lite lat, men nu hoppade Markku upp – “Jaa, kyllä mie lähen, muuten alkaa niin nukuthaan”. “Työmaalle”, och sen försvann han. Nu jag efter…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *