Ambulans och helikopter…

Det hjälpte att gå ut och anstränga sig lite, som astmavana Markku tipsade mig om. Kastade lite grenar och kollade lite stenar, medan regnet föll obemärkt. Skönt! Och nu kan jag andas precis som vanligt igen.

Men, undrar varför ambulansen åkte med blåljus mot Huukihållet? Och en kort stund senare kom en helikopter flygande över berget. Usch, det låter inte trevligt… för det har säkert larmats om ett allvarligare sjukdomsfall, eller en svårare trafikolycka, eftersom helikoptern också var så snabb, och t o m genade över finskt territorium!

I övrigt är jag helt tom i bollen efter utbildningsdagarna, och lite trött i skallen efter att ha kört längre än till Stockholm… ja, våra avstånd är ofrånkomliga, och det är ju tur att man gillar rullandet. Däremot orkar jag inte vara social, så även Markku får stanna hemma mellan sina nattskift.

Sån är jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *