Måndag igen, i morgon

Ja, här har man slitit hela helgen, både i hemmet och på jobbet – men det bästa av allt, Markku har slitit mest!

Medan jag har varit på jobbet har han fixat golv till min nygamla vedbod som nu står på plats också, med ved och allt. Ändå har vi hunnit vara lite sociala också, och som vanligt blivit uppassade av mamma – även om det är Mors dag!

Hon är så bra så att hon räcker även till andra, inte bara till Laestadianerna som haft bönemöte i byn och fikat hennes bullar, utan även till Nikun Bengti som satt vid middagsbordet som en familjemedlem han med – och vi andra fick en trevlig pratstund om olika lotter, gruvan mm.

Hm, men kan det verkligen vara sant att det skulle börja arbeta 200 man där i morgon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *