Nej, det är längden!

Har sovit som en stock, d v s mina ca 8 timmar i ett svep, och kan konstatera att det verkligen lönar sig att “sova på saken”… för på morgonen när jag vaknade hörde jag ett “Ding!” från min hjärna, som sen helt gratis serverade mig svaret…

Mona, om stocken är grov och lång så är avsmalningsprocenten oftast större, och du går miste om stockens rotdiameter… för man gångrar typ ollonets underkant med längden… hm, tänkte jag, jo så är det… och funderade vidare – det är just därför längdkorrektionen finns i prislistan…

Men innan jag går vidare, måste jag belöna min underbara hjärna med ett gott morgonkaffe!

Kolla här under tiden, så förstår ni även vad som menas med “under bark” – men trilla inte av stolen igen! 😉

http://sv.wikipedia.org/wiki/Erektion

Nu har jag fikat – är du redo för lite matte igen? Ja, det skiljde ju några oförklarliga % i går kväll, och nu har jag kikat lite bättre på Sveaskogs prislista… ser att de korrigerar priset mest + just för de längder jag låtit aptera – och där finns motsvarande förklaring på mellan ca 4,5 – 9,6 %!

Gåtan löst. Med hjälp av sex, som vanligt… (med tanke på Freuds teorier 😉

Ohoj! och häxan viskas mitt på dagen… det känns som att jag kommer att ligga på 7…

Men hur kan det komma sig att vissa människor naturligt skiftar färg på sina ögon? Har haft en konstig dröm, där jag hade att göra med en gammal knarkare som väckte frågan igen… trevlig dock! Punkt. https://www.flashback.org/t792588

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *