Bordet är tomt!

Ja, nu har jag tömt min “att göra hög”… för ett tag i alla fall… och långt hoppas jag. Samtidigt är det ganska lärorikt och utmanande att spela samhällschack, helst när man får så bra draghjälp av den gråa massans transtillstånd. Skvalp, skvalp, ja små vågor ger ju ett vackert mönster även på en sandstrand.

Lika vackert är det med en spegelstilla vattenyta, när man ser himlen och träden avspegla sig där. Men nu regnar det, och då måste man lära sig att njuta även av det också… just det, syrerik luft och maskrosornas blad hade blivit stora på vägen till garaget. Maskrosor, det är en av Sagas favoritväxter. Likaså rallarrosor i ett visst tillstånd, för att inte tala om brännässlor på hösten. Sen finns det även en gul växt som hon undviker, och jag tror att den är giftig för hästar, minns dock inte namnet.

Nej, nu måste jag ut och uträtta lite ärenden på byn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *