3 olika vax

Egentligen är jag för trött för att skriva, men väntar på turen till bastun, så det passar liksom bra ändå att berätta om lite vad jag har pysslat med.

I natt har jag jobbat, och fick t o m visa min “talvisilmä” åt några finska pojkar, som fattade galoppen direkt. Tydligt kroppsspråk, kloka ord, och när det inte är nog, även en tydlig andemening i blicken… och sen några steg bakåt så att reträtten får ske frivilligt – det är bästa konceptet nästan jämt.

Och jämnt blev det när Antti, Markku och jag har vaxat min bil med varsina produkter… och i morgon ska jag avgöra vinnaren, huven och taket, eller vänster eller höger sida? Kan ju redan nu berätta att min flytande hårdvax har stått ute hela vintern, trots frostvarning. Hm.

Nu hopp i bastun, skitig som fan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *