2,5 år tidigare

… var det alltså jag som satt där… ett foto som togs av journalisten Maja Muhonen från den finska lokaltidningen Luoteis Lappi – se även http://www.batongflickan.se/

En finne från flera olika håll, men om min forskning stämmer, så även en lapska och svensk adel… med de bästa förmågorna till strategisk krigsföring, om än inte krigisk, utan naturälskande.


Jaha, och vad fick mig på det här humöret? Låg trött i sängen och funderade på om det är någon idé att kliva upp idag… snöflingor flög i luften… och mitt angagemang som brottsförebyggande polis innebär i sin förlängning att effektiva Pajala tappar sina poliser… suck sådant system… men sen sade den manlige radiogästen “Det viktiga är att ha vindtätt på bröstet, och ner på halva låret…”

Hm, det handlade om löpning i det här vädret, men erkänn – visst blev man lite nyfiken av det han sade! 😉 och sen klev jag upp…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *