Lite bonus också

Ja, jag har hunnit mer än jag tänkt under min ledighet, och börjar undra om inte också avbräcket från bloggen gett mig extra energi?

I fredags hann jag precis till återvinningen, 10 minuter innan grindarna stängdes… och sen krattade jag och Markku deras stugområde innan bastun. Kändes lite ovant att vara vid en tyst sjö, när man är van vid den forsande älven. Hörde en massa olika fåglar eka över vattnet, och från andra sidan spelade även tjädertuppen…

På hemvägen hämtade jag lite koskit från Micke, vilket var så blött att jag knappt fick med mig något p g a tyngden… hm, dyrt vatten. Och det kan man väl även säga om dropparna som kommer nu – för det var verkligen efterlängtat i den knastertorra naturen!

Och utöver MC-körning, Eurovision Song Contest samt Hockey VM, så har jag idag grovrengjort den vattenskadade skogsvagnen. Starkt lim och mögel, men det bådar gott… fick inga besvär av att vara där i flera timmar! Ny matta, nya väggar… = nya projekt som väntar…

Men först ska jag tillbaka till verkligheten en sväng. Sjosisäng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *