Lång väntan

Men själv känner jag mig speedad… och ska nog ta en paus med energin, lagom till helgen. Annars tar jag ju helt slut av arbete … hm, har fått mycket gjort, men mycket är ännu ogjort – t ex ligger mattorna kvar där ute än… Just det, helt plötsligt fick jag för mig att vaxa parkett- och trägolvet, samt bona mattan i hallen med s k polisch, och det kan jag rekommendera – blir glansigt slätt och fint!

Den tippade maskinen kom också hem från “sjukhuset” i Roi igår, och det är tydligen hård besiktning vad gäller skador som kommer på hytten. Ja, det har verkligen tagit tid, med specialfolk som ska kontrollera säkerheten i repet och så. Nej, nu ska jag ta och borsta håret och tänderna – sen stupa i säng!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *