Samma sak, men en kontrast

Tog en öl i bastun och hoppas att inte hjärtat stannar… för blodsockerfallet stämde i alla fall bra mot taurinets varningstext… hm, och hjärnan är pigg som en mört även i kväll… jag som brukar ha svårt att hålla mig vaken till kvällsglassen!

En intressant kontrast det här med Pello och Aarea. Krattar jag hemma så kommer Nikun Pänkti på sin höjd förbi på sin moped, medan det i hos Markku brummar i ett. Är det inte norska långtradare så är det Sisu. Och grannarna är ju också fler och närmare. Är inte van vid att måsta stanna upp i krattandet, och vara social… hm, hm, det tar ju tid! 😉

Städandet fick jag lämna mitt i, för det var ju inte “bara att slänga ut mattorna” – halva dagen gick ju åt till det. Borstade igenom taket, dammvippade fågel, och bar ut fisken… men i morgon ska jag fortsätta med skurandet så det börjar att lukta gott, och ännu godare när jag tar jag in de friskluftsluktande mattorna. Mmm. Och nu glass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *