Och allt har en baksida

… hm, så även energi… i konstgjord form. Tog nämligen in på småtimmarna innan jag kunde somna – trots att jag var trött. Typ som när jag druckit kaffe alldeles för sent. Då vet jag det, att om jag ska ta ett brus, så ska jag göra det tidigt på morgonen.

Koffeinöverkänslig? Eller var det kanske taurinet i det som ökade effekten även av mitt kvällste? http://www.slv.se/sv/grupp1/Mat-och-naring/Kosttillskott/Taurin/Taurin-i-energidrycker—till-vilken-nytta/

Jaha, och idag borde jag storstäda. Det var liksom ett önskemål från Markku sen han var här sist… och det är just det som är så spännande! Han har städat och fint hemma, diskbänken glänser och det ligger ALDRIG disk i hot – och förutom diskmaskinen så går även tvättmaskinen i ett.

Här i mitt hushåll är det ganska så tyst och spartanskt. Skönt! Men, kanske att jag slänger ut mattorna ändå, innan jag går ut och fortsätter att kratta och rensa vid garaget. Ja, och på torsdag eller fredag borde jag vara med en massa grejer till Återvinningen också. Pust, pust – dags att sätta igång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *