Positiv förändring!

En riktig fröjd för ögat att läsa ordning och reda inför morgondagens möte

http://www.pajala-allmanning.se/download/stammohandlingar_varstamma_2011.pdf

Kom på det i sista stund, precis innan jag tänkte ta min välbehövliga blund… hm, för bilåkandet har satt sina spår i min höft igen, aj – idag har jag varit till Haparanda. Och när jag kom hem tänkte jag röra bort värken, men stängseltrådsuppsättningen och kastandet av grenar mm från åkrarna var inte rätt medicin, känner jag nu. Så, jag ska ta och prova med sängen istället, innan jag ens överväger att ta en värktablett.

En aihki… funderar… att rendrivaren nog är synsk. Han visste till vilket bolag jag sålt, innan jag själv ens hade nämnt mitt beslut för bolaget… och jag funderar… antingen ÄR han synsk – eller så visste han vilket bolags bud som var bäst? Inblandad på något sätt… som jag väljer att tolka positivt.

Men, tydligen kunde massapriserna varit de dubbla, och ni som vill äga bra timmerskog ska köpa det i bältet mellan Älvsbyn och Överkalix… heilolelolelolelooloolelooa

Nej, inge svart magi – en riddare af svärds-orden 1808… och i spöktimmans inträde drar vi en jojk http://www.youtube.com/watch?v=4d3GAPMW-8c

… och funderar… även den bästa drivaren hade en grad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *