NIKE – segerns Gudinna

… mötte mig i korridoren, och jag gick in…

Den viktigaste händelsen som kom emot mig vid kusten var att Northland hade köpt ett hus i Pajala för nästan 4 miljoner kronor… och sen fick jag höra att barn inte går att skrämma, i kampen mot narkotika… hm.

Själv vill jag minnas att det var just en skrämmande teateruppsättning i gamla aulan, som nu är riven, som skrämde mig från att prova när tillfälle erbjöds… och nog tror jag väl att döden för en frisk och vältränad ung kille skrämmer i en kork GHB? Hjärtat stannar… blodet droppar… ja, när flödet är slut, är det slut…

Finns det några alternativ till droger? Att prata med hjärnan till den rastlösa själen… men, det är bara att inse att alla inte klarar av det. Och därför är det viktigt att fler hjälps åt. Så kan man väl sammanfatta dagen i stort?

Om jag lärde mig något nytt? Jo, att Tullen är typ Norrlandsbrigaden som skulle läggas ner, men jobbar med projekt… att Tulldata är typ FRA (?), och att Gränspolisen är så hemlig att de inte heller själv vet vad de egentligen pysslar med! Nej, nu fantiserade jag lite i kvällstristessen 😉

En intressant dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *