Fucking perfect…

Lyssnar på P4 musik och funderar på fingeravtryck.

En bok för poliser där det står vilka böner man ska be innan man går in i farliga situationer eller lämna svåra dödsbud till folk… typ en stärkande mental ramsa… men som kollega hoppas jag verkligen att man låter sin egen logiska hjärna hålla sig aktiv under hela uppdraget – och att man inte lägger situationen i det okändas händer med en falsk trygghet.

En bra jämförelse kan väl vara dessa brallor? Har smort mitt mc-ställ med skinn- och läderbalsam, i hopp om att den blir en storlek större… och undrar, är det skinn eller läder?

I vilket fall som helst så gäller det att hålla hjärnan klar och köra försiktigt, för det är inte mycket till skydd i såna här. Har inte ens stoppat i ett par CE-godkända höft- eller knäskydd… vilket jag borde göra.

Nej, nu får jag inte titta mer på mig själv… för då kan det gå som för den här Herren… http://www.lookfordiagnosis.com/mesh_info.php?term=Narciss&lang=6 … fast det är ingen risk så länge jag har Markku framför!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *