Haja -busa!

Ett märkligt namn på en hoj… men jag fattade ju i alla fall direkt vad det betyder… när jag läste det här… och undrar varför han egentligen säljer?

http://www.blocket.se/jonkoping/Hayabusa_33423374.htm?ca=23_15&w=3

Bond han går i alla fall i köpastankar… och vankar… i väntan på säljaren.

Och jag måste kika på PMKs hemsida för att se vart Pingstrundan går i år!

… medan jag funderar på liknelsen… att det är som att ligga på en fullblodskvinna, hm, och jag torrprovade… jo faktiskt, det är bara ansiktet som saknas! 😉

Den röda tråden? Att MC-körning är en jämställd hobby, och att hojen med fördel ska väljas efter personlighet, men tvärtom! D v s att Markkku som är försiktig och eftertänksam, han klarar av att njuta av sina kurvor medveten om farligheten under sig… medan jag gör klokast i att hålla mig till HD-vibrationerna som sätter stopp vid 90.

För den som inte förstod, så kommer här en metafor; Markku är en HD, och Mona en Hayabusa…

One thought on “Haja -busa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *