Glad påsk!

Ja, idag har en virkesuppköpare varit och tittat på min hög – “Oj, var det så här grova stockar, det hade jag inte trott!” … trots att jag skickat foto till honom. Hm, och foto tog han på mig… kanske som en jämförelsfigur för att minnas storleken när han ska räkna på priset?

Den här bilden har jag tagit själv efteråt, och som ni säkert har sett så har jag ett ganska så stort och avlångt huvud 😉

Om inte, så vet ju i alla fall alla hemmasnickare hur stor den här är! Men nå, stort är inte alltid bra, det är kvalitén som är viktig – inga rotsprickor, eller stamskorv, för att inte tala om torrkvistar, eller skotthål! Lärde mig att skördarföraren ser virket bara från ett håll, medan tummaren ser allt utom ryggen, för han använder även speglar…

Och sen tog jag mig en tur på älven – den sista… och såg att det är så här man kommer till Blåkulla – att det är “Djävulen” som kallar ner en i hålet…

kdkaölö k dm appiud…dma aij fmfakdlfdöadk

Jaha, kari-ön påminner mig om kilodecimeter, att det är a dimension, men finns en fara… något med död – så jag tog av mig skidorna och gick upp på land, där jag tog en bastu.

GLAD PÅSK!

One thought on “Glad påsk!”

  1. Sen slog det mig, tråkigt att behöva framföra det, att en storhelg som denna, inte bara är fest för familjen, utan även en tid då inbrottsstölder och jaktbrott sker. Så, gå lägg er tidigt, och kliv upp när krogarna stänger, för att hålla lite koll tills alla andra stiger upp… sorgligt men sant, en vardag för många affärsinnehavare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *