Aaah!

Ljudet går inte att ta miste på… en HD som drog på… efter 50-sträckan som blir 70 mot norr… vilket sound! Hörde det genom tvåglasfönstret – och det kittlar i själen ännu flera minuter efteråt… Körkåt?

Som kontrast kan jag ju berätta att jag gjort bland det tråkigaste måstegörat som finns – byta till sommardäck! Nu är det bara släpet kvar… Bläää, jag vet inte varför jag tycker att däckbyte är lika trist som att diska eller damsuga… kanske för att det är just s k “måste göra”? För jag vill ju vara “kreativ” och komma på NYA saker hela tiden!

Trots att jag är ganska så konservativ innerst inne… och nu ska jag bli inne, för det är dags att prova på bonds motordrivna fönsterputsare…

http://www.karcher.se/se/Press/Pressmeddelanden/Nyheter/WV_50_Set.htm … och hoppas att jag ser lika snygg ut som hon!

Ser bra ut… och ser att Saga har börjat beta fläckvisa groddar… ja, nu är jag färdig, och kan konstatera att bo på landet innebär att rutorna är smutsigare på insidan än utsidan… och att den som har konstruerat apparaten INTE har tvättat riktiga fönster, för i så fall hade den varit mer böjd så att behållaren inte är i vägen när man kommer längst ner på rutan – men klart godkänt får den!

Sen fick jag höra att även farfar provat på att vara virkesuppköpare åt Norra Skogsägarna, och kikade därför in även där och hittade ett helt okänt namn i Pajala! http://www.norraskogsagarna.se/default.aspx?id=355

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *