Vem är stor och vem är liten?

Idag tog jag mig i kragen, och sågade upp det som jag har tänkt såga under hela min ledighet… när jag upptäckte att det är dags att börja jobba i morgon… suck, och just det, till skillnad från Försvaret så måste konstaplarna tvätta sin uniform själv…

Och till på köpet är jag en modern kvinna, och måste alltså planera att hänga upp min egen tvätt i pinkpausen, och sen fortsätta att svettas som en riktig karl… med en underbart lätt och smidig såg! En snabb och ettrig Husqvarna för klentimmer och “proffs” (som mig 😉

Skämt å sido, men även om jag är nybörjare, så känner mig faktiskt som Hulken när jag väl kommer in i den andra andningen…

Och funderar…. på den perfekta storleken i Vikingens fotsteg.

2 thoughts on “Vem är stor och vem är liten?”

  1. Just det, under “lumpen” fick man ju byta sockar och kalsonger med andra… hade glömt det, för nu tänkte jag på Camp Victoria och hur bekvämt det var att på väg till matsalen lämnade in sin tvättpåse. Är du på väg ut igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *