Gröna stridsvagnar

Idag blev det av, men det var på håret… mina fröträd, de hann tas precis innan förarna tog helg! Hm, jag hann inte ens köra ner för berget med min Viking, innan bakljusen syntes mot Pajala… och jag tänkte, kvinnans dragningskraft, den är stor på männen? 😉

Och dragningskraft, det kan man kalla de här!

Sitter rutinerat inne i den ena, och tittar på den andre som otåligt står och stampar vid starten…. medan skördaren lugnt kalibreras så att sågarna blir nöjda!

“Du har markerat alldeles för många miljöträd” sade båda två, tre hade räckt, men nu blev det tjugotvå… och oj så fint det blev! (Foto kommer senare, men de var i alla fall med omsorg och plan utvalda av Markku).

Yrkesmän är yrkesmän, det ser man även här. Och de måste ha en split-vision typ som en pilot? Och mod… för det är brant, farliga kraftledningar, och hiskeliga maskiner! Som jag sagt, det är bara haubitsen som saknas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *