Bond lämnar undertryckare

Det fick jag lära mig igår, när jag tog en liten feberpromenad. Varm och kaputt från bröstkorg till huvud, men i övrigt känner jag mig inte så värst “sjuk”. Men det är klart, nog tar det emot att fara ut på skidor eller skoter, för då måste hjärtat gå på högvarv ibland – vilket inte är så bra med tanke på de vita blodkropparnas krig.

Attans också, till på köpet funderar jag på att få fällt bort några fröträd, när ett skördarlag en gång är riktigt nära – men priserna verkar ha halverats sen sist! Hm, skulle man orka ringa runt till sågarna och fråga vad de säger? Gillar egentligen inte att prata med okänt folk… det blir alltid så där stelt och trevande i början, och inte alls så säkert att man pratar samma språk fastän det är svenska.

För att inte tala om s k svammelprat som just nu även sker på radio P4 innan nyheterna… hm, hm, borde inte reportrarna vara lite mer “upplysande” åt folket som lyssnar, och inte bara befästa människans enfald?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *