Pust och stånk

Oj, vad fort det går! Nu är det ju inte ens mörkt på kvällen, eller på morgonen när man vaknar, och dunjackan är alldelens för tjock på eftermiddan… suck, suck – det är jobbigt med årstidsförändringarna, och helst nu när man inte har mörker och kyla som ursäkt för sin lathet…

Så, vad har jag då gjort utöver det vanliga? Jo, tvättat några fönster… men inte mycket mer, för jag är helt tom i bollen!

Puman har nämligen anlalyserat PUM-A idag… med en av verkmästarna, som jag trodde luktade alkohol efter att jag varit till skrivaren en sväng… sniff, sniff… men sen analyserade min hjärna det osannolika – och kom snabbt fram till Vite Riddaren som pudrat näsan, frotterandes sina händer med alcogel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *