En pilot i Dubai

Ja, nu ska jag börja omskola mig… och inte bara förvandlas till örn vid mina transer… hm, danser…

Tjädertuppen spelade för två hönor, och det betyder att Markku har hittat en ny kvinna – och just därför måste jag dra söderut… tänkte jag när jag såg en annan tupp spela lite teater för mig… och funderade… den där Mona måste nog ha varit full om hon gjorde så… men nej, tydligen inte, och det hade han bara sett en gång… hm, hm… tänker jag… vad är det då som gör att minnet sviktar?

Teater i all ära… och här på nedre plan spelas det i strikt form, medan det på övre plan redan hänger ett par kreativa mobiler som symbol för ToTe.

Fler nya hyresgäster är på gång, och Nilssons Fastigheter kommer tydligen även att bygga ett nytt fängelse till Putka Erkki som smet över Kaunisvaara…

Och dagens budskap blir: “Reverse – tryck på start för att backa”.

… för jag tror nämligen att jag måste vara en ariskt vit man för att komma dit? http://www.adasweden.se/nyheter/manadens-post/dubai-ett-pilot-projekt-i-globalisering/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *