Tiden är knapp

Ja, det är mycket man ska hinna på sin fritid… inte bara leka Hulken och byta däck

– utan även se över sina kläder så att man slipper gå näck!

Bond och jag funderade nämligen på att åka slalom till helgen, och då slog det mig att jag inte kommer i min gamla slalomdress… hm, det blir dyrt det här, den ändrade livsstilen där jag mest sitter framför olika datorprogram och böcker, och mellan varven bara skriver av mig min ilska – i stället för att fysa bort den!

Ja, förr gjorde jag det, men nu funderar jag mer innan jag agerar… och just nu tänker jag mest på vad traktorbilden vill säga mig egentligen? Hm, hm… måste ta mig en liten bildanalys i mitt huvud medan jag pysslar med andra dagsnödvändiga saker.

– – –

Finn fem fel… Visst, det är en traktor – men hur många däck har den? http://sv.wikipedia.org/wiki/Kejsarens_nya_kl%C3%A4der

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *