20 miljoner

Jo, jag måste ju berömma tillbaka… han har gjort det bra Herr Kulju som köpt sina skogsfastigheter för detta hiskeliga belopp, som han själv faktiskt nämnde rakt av i en debatt om vem som är bäst… men jag ger mig inte in i debatten, utan nöjer mig med att konstatera att han börjat komma upp i s k Herrgårdsklass, likt Persson?

http://apollo.fl-net.se/villanytt/viewNews.do?id=177265

Förstår att en sådan Herre kan bli lite irriterad när en fattig flicksnärta börjar sticka upp, eller lägga käppar i hjulet så att säga… medan jag funderar varför Herr Niska hälsade så glatt och trevligt idag?

Och varför mina kollegor tyckte att jag verkade så glad och uppåt idag? Det är något som inte stämmer…

2 thoughts on “20 miljoner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *