Det luktar lök

Stekt sådan… mmm, mamma är tidig i sin matlagning i dag, trots att klockan också är framflyttad en timme. Själv hade jag svårt att få mig vaken, och nu känner jag av träningvärken från den avancerade skogskörningen. Dock inte i tungan, utan längst ut på axlarna! Typ som Hulken, utan bulken… http://sv.wikipedia.org/wiki/Bulk_(bodybuilding)

Men när jag väl klivit upp, stod jag med en kaffekopp och njöt av morgonsolen mot min utsikt i öst… blickade norrut och såg ett svart streck som kom sakta glidande från söder – så vackert att jag nästan blev tårögd!

Korpen måste vara en örnfågel, det är jag helt övertygade om efter att ha sett den… inte bara dess underbart vackra svartblänkande dräkt, utan hela dess kungliga väsen! Ja, t o m Saga och fåren såg ut som om de tyckte att de fått fint besök… som plockade munnen full med tappad fårull, och sen kom en till och gjorde samma sak.

Kanske tänker de bygga bo i byn? S k nybyggare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *