Spännande… inte bara för mig ;-)

Kul att få samtal från män som säger att jag ska stå på mig som ensam kvinna i matchen! Och jag som nästan trodde att mina läsare hade svikit mig… men inte, de följer tydligen händelserna med spänning?

Nå, hur som helst, det känns bra redan innan matchen har börjat… för jag fick en vink om att farfar är nöjd med hur barnbarnen sköter skogen.

Rättvisan, den hänger på myndigheterna.

7 thoughts on “Spännande… inte bara för mig ;-)”

  1. Har alldrig sagt nå annat har också hört bara gott om den mannen, vad jag har hört så jävlades inte han med nästan alla vilket nuvarande ägare verkar göra, det är det jag vill komma fram till och det behöver man inte ens tänka djupt till.

  2. ??? “den där” – var inte det lite ohövligt!? Träffade en okänd person idag, som jobbat på Järnaffären när farfar ännu levde – och han sade att det var en bra och trevlig karl som drev affär i Aarevaara… humoristisk, men kanske inte vän med rätt makt eftersom byn blev av med sin skol-status…
    Nej, jag förstod inte kommentaren. Vink i vägledning, eller tjenare, något ytterligare kommer jag inte på….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *