Död by

Nästan… en mormor med sina två barnbarn var ute och åkte spark från norr när jag drog skidspår, men annars inte en själ – vare sig på älven, ängarna, gårdarna eller i skogen!

Ungefär som en storstad under sommarlovet?

Ja, man börjar ju undra vart den där gruvruschen tog vägen egentligen… och nu ser man ju inte ens några maskiner från vägen längre, hm.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Den_stora_depressionen

4 thoughts on “Död by”

  1. du vill ju äga all det är synd att bengt ej fick ihop mera så att du inte skulle behöva gå in och avverka samt dra egna gränser på andras marker man blir lätt tjuv det är din fader som har visat var gränserna går och om du vill flytta på dom måste du anlita lantmäteriet för det är nog ingen som tror att du kann dra gränserna där dom skall vara se bara på bertil lampises tom där du var och avverka 30 meter på hans tomt kanse det är allemansrätten som ger poliser rätt att skäla

  2. Allemansrätten reglerar var du får röra dig, och gränserna jag markerar gör jag för att kunna stå på mig bättre om jag blir angripen på nytt – Fredrickssons skördare skär i mitt hjärta än idag, när jag ser hur kalt det blev vid den fina soliga stenmuren som andades historia. Träd som hade fått stå på min sida i alla evighet… Amen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *