6,8 miljoner…

Hm, mamma fyller år, och här sitter jag och rensar gammal e-post… och äter prinsesstårta ensam… och undrar VEM det är som är gammal egentligen? Inte då födelsedagsbarnet – för hon är på dans!

Äldre än min ålder, det tycker inte bara författaren Niemi när han läst mina dikter, utan även jag själv… när jag läser det här! (välj OpenOffice.org om inte Word funkar)

Ja, tänka sig… att jag vid 42-års ålder har hunnit med att sitta i kommunens högsta ledning (kommunstyrelsen och dess arbetsutskott) och haft kommunens finaste förtroendeuppdrag (revisor)… och däremellan även förhandlat flera miljoner till poliserna kollektivt i norrbotten. Hm… finns det något mer… jo, i 5 år fick jag även vara byaålderman i Aareavaara, trots att sådan inte finns…

Jag minns, men vad hjälper det idag? – Mot nya utamaningar!

Och undra om jag blir utlämnad till SSverige igen? Miljonerna är i alla fall i rullning, så spänn fast säkerhetsbältet, för nu lyfter vi!

http://www.youtube.com/watch?v=02tkmiIL0jE

Kusligt intressant!

http://www.youtube.com/watch?v=C1_scjrB3zo&feature=relmfu

Råkade också få svaret på varför ost är så dyrt…

3 thoughts on “6,8 miljoner…”

  1. det känns väl ganska bra att ha haft så många förtroendeuppdrag men du har ju blivit sparkad från samtliga när man har insett dina begränsningar så det måste ju kännas ganska lättsamt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *