150 kg däck

Och 10% av det har jag lagt på mig… tänka sig, för den var tung! Ja, har fått punka på traktorn, och kände mig som Starke Man när jag lyfte upp den på släpet. Men, det som kändes tragiskt, var att min pappa som i sin ungdom lyfte själva traktorn vid däckbyte, nu överlät till mig att t o m dra åt bultarna… utan protester!

Suck, det är nog inte roligt att åldras, och känna att pumpen sviktar? Däremot finns den andliga “riddaren” ännu där, för däcket skulle hela tiden luta lite åt hans håll, så att den absolut inte skulle falla ner på mig om den tippade när vi rullade in den i garaget… Pappas ögonsten? Såna gånger känns det ialla fall som att det inte finns en enda gentleman i hela världen som slår honom! 😉

Och stark är han än idag, det kändes när marklyftet blev en fjäder! MCMXXXXV men nu är jag är svettig…

http://www.youtube.com/watch?v=j3saozDqmPU

GRATTIS ANNE PÅ DIN FÖDELSEDAG! – Lidingös vackra blomma som ger Jernet liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *