Fåglarna är borta

… från mitt fågelbord, snyft… men inte från skogen, skönt!

Hm, kan de ha känt igen mig och mina rörelser från fönstret? För igår när jag skidrade omkring i blåsten, så plockade talltitorna nedblåsta trädpartiklar bara 2 m från mig – som om de var helt orädda! Skumt, ja nästan overkligt, och det är ju tur att jag inte har fågelfobi.

Har nog ingen fobi, inte vad jag kan komma på i alla fall. Tidigare var jag lite på helspänn gällande spindlar, men nu när jag själv odlat mina spindelsidor, så har även den rädslan försvunnit…

Hm, hm… så, de med fågelfobi borde utveckla sina vingar?

Logiken talar, innan jag själv hinner tänka.

Vänta, vad var det jag EGENTLIGEN tänkte skriva om idag? Jo, att det var svårt att få i femman i går, det tar nämligen emot lite när man är ute och kör i kurvig och motig terräng – då är fyran bättre – men det gick!

Överväxeln i, varven gick ner, och jag somnade i soffan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *