Att: GW Persson (HEMLIG)

Hm, vaknade för över en timme sen, med dåligt samvete… förlåt Gud, tänkt jag, och så fullföljer jag min plikt – “Har man sagt A, så måste man säga B”…

Och det, mina bloggläsare – är orättvisa!

Varför DNA-testar man inte jämförelseprov på alla skäligen misstänkta poliser som Internutredningarna utreder? Motivet till att man gör det på “vanliga Svenssons” är att de är skäligen misstänkta för brott var fängelse finns i straffskalan, det lärde jag mig igår.

Alltså, med detta lösa förfarande kan brott långt tillbaka i tiden, och på helt andra platser i Sverige, lösas av en slump med DNA-träff!

Så… varför har man då inte gjort det på poliser? Man behöver ju inte ta ställning till Palmemordets kvalité eller alla olika polisteorier, men man kunde kanske ha löst mordet av “en slump”?

Eller varför inte jämföra blodet från foten på en bebis? Alla har ju fötts någon gång.

Nej, jag vara bara barnet när Olof Palme mördades, spelade Lilla VM i Gällivare, så det kan inte ha varit jag… men OM det hade varit jag, och jag t ex hade varit en livvakt, så hade jag bara svarat – det är klart att det fanns DNA-kvalster från mig på hans rock – jag gillade ju honom och dunkade hans rygg.

Men, nu måste jag sluta fundera. En ny dag på jobbet igen… och idag ska jag filosofera kring hur mycket det kostade motståndarna att hänga Kalla på korset? Med valla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *