S.A …eller sade

Och jag bara undrar var kvinnorna är? Man behöver nämligen inte vara man för att lyssna till företagsinformation…

Moderföretaget finns i Luxemburg, och står på två ben med två företag vardera i Finland och Sverige. AB eller Oyj som söker mineraler, och Inc Inc som planerar gruvor, eller om det var tvärtom – är inte säker för bilderna bara swischade förbi.

Ja, där kom det! Det kan ju inte ha varit hemliga uppgifter han presenterade när pressen också var där och tog foto samtidigt som jag. Så, jag är nog mer i klassen av en kritiskt granskande journalist, än Juliananhängare… utan att gå in på vad jag tycker om det (bloggen accepterade i alla fall inte ordet Wi ki le ak s !?)

Det jag däremot tycker är lite trist, är att småföretagarna ska tvingas bli “socialister” mot sin natur… d v s att de till varje pris ska ingå i ett kollektiv, och bli kontrollerade av en organisation, som också tar en del av vinsten förståss!

Men samtidigt förstår man storföretagen, de gör snabba och enkla affärer med ett företag, t ex PEAB, som i sin tur gör affärer i affären med t ex Clifton, som i sin tur gör affärer i affäraffären, med t ex Snells, Mäki, Pajala Oljetransport och Öhmans… som i sin tur också kan leja ut s k slavjobb till någon person med egen F-skatt.

Men BDX då? I vilket skede ska de komma och dela på tårtan? Ett bakverk räcker nämligen inte till hur länge som helst… för ju fler som ska dela på den, desto mindre bit får alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *