Att överklaga sitt eget friande?

Hm, det är ju nästan så att jag blir tvungen att göra det… och då snackar jag inte om bond, utan om att åklagaren anser sig vara min överförmyndare? En trevlig åklagare i och för sig, men beslutet låter lite horribelt…

Utredningen mot mig läggs ner eftersom åklagaren anser att jag inte har haft uppsåt att hugga skogen. Detta trots att jag tydligt och klart sagt att jag huggit skogen med uppsåt eftersom det är min egen skog… ja, ni kära läsare… det är tyvärr så att vara kvinnlig skogsägare än idag – männen ska bestämma över kvinnans förstånd!? 😉

Skämt å sido, det är en allvarlig fråga egentligen. Man ska inte stirra sig blint på beslutet, man ska även läsa motiveringen… “det finstilta” så att säga, för det finns även i domar, beslut och protokoll – inte bara i oseriösa affärsförbindelser!

USCH! Vilken invecklad värld man lever i… och det liksom bara trappas upp. Idag känns det som att jag har fått gå in i klassen för överkursmatematiken eftersom jag är så enastående duktig… och därför samhällsomstörtande?! 🙁

Nej, nu ska jag släppa alla dessa jurister och myndighetspersoner som ännu inte har sett hela kakan. Mmm… och den är god!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *