Är jag en halvkändis?

Hm, har fått förfrågan att ställa upp i en “Jutiskalender”(?) bland andra kändisar och “halvkändisar”… hm, hm… och vad har jag att tillföra där? Funderar jag…

En kul grej. Det är det enda jag kommer på. Typ som när jag var med i Amelias “Gör om mig” för drygt 10 år sedan. Skämmigt! Jag hade precis klippt min egen pannlugg när jag fick brevet att jag var antagen… stackars frissör, hon fick trolla! Men, jag har nog aldrig fått så mycket beröm för mitt hår som då. En kul grej!

Nu är det länge sen sist jag saxade i mitt eget hår, och jag känner att Asterix har hittat rätt i virveln. Ja, och det är nog bäst att beställa en ny tid nu, så att jag är fin i håret i fall fotografen lockar…

Bugar och bockar, men måste rådgöra med “min man” först.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *