Kuriren utan dom

Intressant att läsa dagens artikel i Norrbottens Kuriren och tro att det är någon av de två överklagandena som har vunnit med sina repliker… medan det är Länsstyrelsen själv som har kommit med ett tredje, som fällde detaljplanen för Tapuligruvan i sitt eget beslut!

Alltså, alla entreprenörer – varken Tommy eller Mona ligger bakom detta besked… utan det är Pippi Långstrump! Typ… men, är det bara fantasier? Ett luftslott, som sprängs? Eller, är det några som har gått till sängs?

Inte vet jag… för man blir inte klok på det hela. PoM chefen säger att kommunen tänker överklaga till regeringen, medan kommunalrådet till media säger att detaljplanen ska göras om… och rätt… hm… eller kan de ha gjort ett gemensamt tänk om?

Helt om! Eller tvärtom.

Hm, hm… tänker ni? Varför skriver hon inte i klartext och lägger in lite bilder så att man förstår? Nej, för då är det ju ingens kreativa intellekt som lockas hit att läsa mina rader. En skrivare utan läsare är ingen författare – om nu någon haft svårt att fattaré?

En för fattare… måste alltid ligga några steg före. Fatta – en överlevare måste vinna tid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *