Mardrömsnatt – kan man kräkas av smärta?

Ja, det blev en sån där natt som man kunde ha varit utan… vaknade efter tre, och funderade vad det var som väckte mig, och sen kände jag smärtan… och illamåendet, bläää – det blev 1 timme kallsvettning på toalettgolvet med endast en frottéhandduk som täcke… fräscht!

Hm, undrar vad det var? Nå, jag har drabbats av sånt förut, och det släpper när tarmarna börjar kurra igen efter den tömda tomma magsäcken – och sen är kroppen redo för den sista striden? I alla fall varm och torr igen för en liten tupplur innan det var dags att kliva upp… tungt!

Brukar kalla anfallen för nära döden upplevelser, och skulle gissa att det är en chock av något slag i kroppen, eftersom blodtrycket sjunker så kraftigt. Men den i natt var nog bara en 7:a på en skala från 1 – 10. För jag började inte gråta eller svimma. Dimma? Nej, men som i dvala flera timmar efteråt.

http://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Chock/

Smärtsamt värre. That´s life.

2 thoughts on “Mardrömsnatt – kan man kräkas av smärta?”

  1. Nykter du också? 😉 Hm, vad kan de då månne vara? Lågt blodtryck är ju känt, men attackerna? Vet att en kusin utreder s k gallattacker, men själv tror jag mer på tarmarna kontra tryck på pulsådern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *