Många slumpen samtidigt

Jupukkamasten är nedsläckt, min dator kraschade igår, och rent teoretiskt kan en datakunnig människa på 55 minuter i telefon hoppa in i din dator… helst om de får din hjälp att ta emot e-post som de skickar under samtalet… så passa Er!

En pissig dag m a o, inte bara p g a kylan.

Sen undrar jag, varför är 5 myror fler än 4 elefanter? Och vad har det för betydelse egentligen? Det räcker väl med 1 myra?

Alltså, den enskilda kan ha rätt mot det allmänna. Men Sveriges myndigheter verkar ha fått dille på att skydda det allmänna till vilket pris som helst… eller politik m a o? Risken finns, om enskilda tjänstemäns egna värderingar i grupp får styra över juridiken – och det är farligt!

ZOG, kan det vara någons syn på det hela? Måste fundera mera och hoppas att datorn kommer igång igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *