Tragiskt människoöde

Cornelis… och det var precis så att jag hann gå se den på Bio i kväll, mmm… med popcorn och pepsi. Ensam… ja, det är baksidan med att ha en karl som jobbar mycket och som inte förstår ett ord svenska heller, i alla fall inte så att han skulle förstå en hel svensk film.

Tänk, denne eminente vissångare dog urfattig och skuldsatt redan som 50-åring… och allt enligt filmen beroende på hans barndom? En Freud-film m a o, och det var en riktigt bra psykologfilm. Men… jag undrar om det var så Cornelius själv hade sett på det?

Kanske att det hade fått vara mer släng av rasism och “dåliga rådgivare” i bakgrunden? Och då hoppar jag raskt vidare till Charlotte, för det var betryggande att se en mer självsäker Kalla i rutan i kväll – för hon får absolut inte börja göra som “kvinnor brukar göra”, d v s att förinta sig själva genom att fasta i tankar kring sina fel och brister till karlarnas fördel…

Nej, det är bara å åk!!!

Fuck the rest, ja ota talvisilmä framile jos ei muu auta 😉

Jumalauta.

Och nu måste jag krypa under täcket för att hinna värma sängen tills Markku kommer hem. Hm, och precis som i en rökbastu hinna släppa ut gaserna innan det är dags att börja ånga.

One thought on “Tragiskt människoöde”

  1. Hm, sov tydligen så tungt att det inte gick att väcka mig 01.30… och det enda jag själv minns av natten, är att jag drömde om Kalla… hon gav mig ett par av sina gamla tävlingsskidor, blåvita med hårt spann. Trevligt! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *